Loading...

Services

script AV-image SCRIPT

Script

Stel: u wil een audio- of videoproductie laten maken. Maar wat is de boodschap die moet blijven nazinderen? Bij welke doelgroep? En op welke manier gaat die vertoond worden? Of het nu gaat om een spot, een reportage, instructies of handleiding, sfeermaker of documentaire, captatie of evenement; een goede productie start met een sterk concept!

Wij denken met u mee om inhoudelijk, visueel en auditief een originele en sterke productie te realiseren en kneden het concept tot een uitgewerkt script. Elke productie is uniek en per definitie maatwerk. Als klant denkt u dus best even na welk budget u hiervoor wil uittrekken zodat wij u een passend voorstel kunnen maken want ‘the sky is the limit’ in film!

Start een nieuw project

Filmproductie AV-image PRODUCTIE


En dan wordt de machine in gang gezet. Locaties zoeken, crew,acteurs, stemacteurs of figuranten boeken, lichtplan tekenen, kledij, props, planning… er komt soms wat bij kijken. Technisch bepalen we welk materiaal we gaan inzetten: een camera met grote beeldsensor op dolly en prime lenzen voor een echte film look? Een ENG camera om snel te kunnen werken voor reportage of een DSLR met Gimbal systeem voor vloeiende bewegingen? Geen probleem.

En als onze cameraman niet groot genoeg is zetten we een drone in of een helikopter met Wescam. Fotografie is schrijven met licht. En dus hebben we geïnvesteerd in diverse lichtstiften: super compacte Dedo spotjes, LED-panelen op batterij, studiospots, HMI-daglicht. Maar ook reflectiepanelen, statieven en klemmen, kabels, doeken… en transport om alles op de juiste plek te brengen. En wat we zelf niet hebben, huren we gewoon bij!


Contacteer ons

Montage AV-image MONTAGE
Terug op kantoor worden alle beelden meteen gekopieerd op onze DDP-videoserver; een raid-systeem met ingebouwde reservediscs en reserve voedingen dat dag en nacht belast mag worden, zonder dataverlies. Tijdens de montage krijgt de productie haar ware vorm. Selectie van het beeldmateriaal, samenstelling, visuele effecten en kleurcorrecties.

Om uw deadline te kunnen respecteren hebben we 4 montagesets die tegelijkertijd toegang hebben tot de server. Allemaal met licenties voor de meest recente software voor montage en effecten. Inclusief bedreven en gedreven monteurs. We vinden het fijn als u de montage zelf kan bijwonen, dat is trouwens gezelliger en efficiënter!

Maar als dat niet kan sturen we u een persoonlijke link zodat u -en u alleen- de vorderingen kunt volgen van eender waar (voor zover er internet is natuurlijk). Uw feedback komt rechtstreeks in ons montagepakket terecht! Wil u een oudere productie updaten of bent u ze verloren? Ook geen probleem. Al onze producties worden intern bewaard zodat we u kunnen bedienen op uw wenken.

Grafiek AV-image GRAFIEK

Statische en bewegende grafiek ontwerpen, logo’s verwijderen of toevoegen aan bewegende beelden, foto’s tot leven brengen, green of blue key, 2D of 3D animaties creëren; het zijn die extra’s die uw productie naar een hoger niveau tillen! Hetzij omdat het anders niet te begrijpen is, omdat het moeilijk of onmogelijk gefilmd kan worden of gewoon omdat het mooi is… Complexe animaties zijn voer voor echte 3D-geeks en maken we niet zelf. We gaan ze wel bedenken, een storyboard uitwerken en opvolgen zodat ze voldoen aan uw verwachtingen.

Start een nieuw projectAudio AV-image AUDIO


Audio geeft ritme en emotie aan een film maar is ook een product op zich. Denk maar aan radiospots, taalcursussen, rollenspellen of audiogidsen voor musea of tentoonstellingen. Voor de opname van stemmen beschikken we zelf over een professionele audiostudio waarin 5 stemmen simultaan en comfortabel kunnen werken. Voor Xhosa, Zulu, Inuit en Yuki-Wappotalen bent u bij ons niet op het juiste adres maar voor de meest voorkomende Europese en Aziatische talen hebben we professionele stemacteurs in onze databank zitten.

Of er een streep muziek bij kan? Natuurlijk. Maar bedenk wel dat muziek van beroemdheden enkel mag gebruikt worden mits hun schriftelijke toestemming en tegen hun voorwaarden die doorgaans niet mals zijn. Gelukkig zijn er alternatieven voor elk budget; van een zeer betaalbaar muzikaal behang, ingespeeld door een nobele onbekende, tot bekende catalogen zoals KPM die een onvoorstelbaar repertoire aan kwaliteitsmuziek bieden in alle mogelijke stijlen. Met een paar muisklikken en geldige Visakaart ligt de muziekwereld aan onze voeten. Meer en meer laten we ook muziek maken op maat. Zo zijn wij zeker dat de muziek perfect past bij de productie en u dat u die ’s anderendaags niet hoort bij een reclamespotje voor maandverband. Win-win dus.

Contacteer ons

Event AV-image EVENTS


Ook voor events kan u bij AV-image terecht. Neen, niet voor de catering en de hostessen (hoewel we u met plezier helpen kiezen). Wel voor alle audiovisuele technieken zoals decor, belichting, projectie, geluid, cameracaptatie, voting, texting en tolkencabines. Net als bij videoproducties denken wij graag mee van bij het begin over een sterk concept, maken we het draaiboek en begeleiden u bij repetitie en uitvoering.

We houden ook van tentoonstellingen en beurzen. Zeker als we er zelf aan mogen meewerken! Met onze touch-screens en programmeerbare videospelers maken we het gebeuren interactief. Content én apparatuur op één adres. Alstublieft.

Start een project


Output AV-image OUTPUTWat bent u vooruit met een leuke productie als u die enkel bij ons kan bekijken? Wij leveren en converteren alle formaten en dragers die u nodig heeft; van DCP-cinemabestanden, MXF voor TV-uitzending, 4K H265-bestanden over USB-sticks met opdruk van uw logo tot het vertrouwde “schijfje” dat wij vakidioten CD, DVD of BluRay noemen.

Ja, zelfs cassettes uit de oudheid kunnen we nog omzetten. Dat krijg je dan als je 30 jaar in de branche zit. Antiek. En dacht u dat films altijd in een 16:9 TV-verhouding moeten? Dan hebben we nog een verrassing: we maken ook producties in dubbele HD, 21:9, rond, in ruit of zelfs verticaal. U kan het zo zot niet bedenken. Wij wel!

Start een nieuw project