Loading...

Team


Wie zijn we?

Dit is de harde kern: Peter, Kristof en Jens.


AV-image Peter Carmeliet
Peter Carmeliet
Zaakvoerder


Peter is afgestudeerd aan het Rits en heeft eerst als freelance cameraman en monteur gewerkt voor televisie en voor de AudioVisuele industrie. In 1997 heeft hij AV-image opgericht, in den beginne onder 1 dak met AV-Studio en AV-Sign. Vandaag houdt hij zich, naast de papierwinkel en de klantencontacten, bezig met camerawerk, productie en regie.

Av-image Kristof Ermens
Kristof Ermens
Videomonteur


Kristof is geboren in de matrix en heeft na een paar jobs in het echte leven geopteerd om terug te keren en leeft sindsdien in en tussen computers. Hij heeft zich dan ook gespecialiseerd in videomontage, grafiek, effecten en compositing en is daar verbazend snel in geworden. Als autodidact zorgt hij ervoor dat we bij blijven met de snel veranderende toepassingen en modes in onze sector.

AV-image Jens Carmeliet
Jens Carmeliet
Productie-assistent


Jens is een gediplomeerd journalist maar is desondanks enorm veelzijdig. Hij schrijft teksten en scenario’s, assisteert bij productie en opnamen en kan ook een aardig stukje monteren. Omdat hij daarnaast ook een organisatorisch talent heeft en al eens graag aan gewichtheffen doet mag hij de baan op om onze evenementen te coördineren.Maar daar houdt het niet bij op. En als er te veel werk is voor ons drieën kunnen we gelukkig beroep doen op een hele schare freelancers zoals Seppe, Mathias, Klaas, Mathias, Wim, Dietrich, Filip, Matthias, Bart, Ivan, Eric, Mathias, Iris, Marc, Pieter, Bram, Evi en Mathias. (Statistisch gezien heeft u dus 27% kans dat Mathias voor u zal werken).

Toegegeven, voor zo’n tronies moet u normaliter naar Paridaisa of de Beekse Bergen rijden. Maar als u ons inhuurt komen wij gewoon naar u toe!


Contacteer ons